CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, December 22, 2009

Mama Kimia

Ehem..ehem.. seperti yang telah dijanjikan, post kali nie akan aku sambung akan program peribadi aku, "Ilmu Dikumpul, Guru Dijunjung".. giliran cikgu mana pulak ye?? ermm.. cikgu normi sudah, sir hamid pown sudah, sekarang siapa pulak ye?? ermm.. apa kata kalau kita sambung dengan guru kelas aku, kelas Lima Elit Bercahaya '09.. rasa bersalah plak kalau cerita pasal cikgu lain dulu sebelum guru kelas tersayang nie..huk34.. pe2 pown, mari kita sama-sama kenali insan bertuah pada kali ini...


Biodata Guru Kelas 5E1 '09

Nama : Puan Wan Norzuani Wan Abdullah
Umur : Muda lagi..
Nama Gelaran : Mama Kimia
MP Diajar : Kimia
Hobi : Munyusun dan menguruskan buku teks di bilik BOSS ..
Alamat Rumah : Berhampiran dengan kapal terbang landing..
Makanan Feberet : Nasi Ulam/ Nasi Kerabu
Minuman Feberet : Air buah perahan sendiri..hehe
Sifat Peribadi : Tengoklah bawah..
*semua fakta yg tidak berkaitan adalah rekaan semata-mata..


Seorang Yang Sporting
Semua orang tahu rasenye gadis comel lote nie seorang yang sporting.. sifat peribadi beliau ini sangat disenangi oleh anak-anak muridnya yang rata-rata terdiri daripada budak yang nakal-nakal.. kalau tidak siap kerja rumah, jangan risau.. anda tidak akan dicubit seperti yang dilakukan oleh Mama Normi, malah anda akan menerima senyuman yang manis daripada beliau..hehe jikalau anda bernasib baik, anda juga akan dipuji taw..pujian yang menganjing..hehe


Seorang Yang Ceria
Gadis yang penuh dengan keayuannya ini juga seorang yang ceria.. seteruk mana sekalipun anda badmood, muka masam, pabila anda melihat beliau, pasti anda akan tertarik dengan mukanya yang manis lagi ceria ini, lalu mulut anda akan ringin untuk kembali senyum.. satu lagi, beliau cukup senang untuk senyum dan ketawa..dan yang paling unik, pabila beliau ketawa, ketawanya tidak sedikit pun berbunyi, tetapi hanya gerak badan sahaja yang bergerak..haha aku selalu jew tengak akan aksi beliau ini..hehe


Seorang Yang Penyayang/Caring
Tahun nie saja, dah banyak aktiviti makan yang telah dilakukan oleh beliau.. kejap makan tu, kejap keluar makan sana, kejap bakar tu, kejap bakar nie..fuh! memang best r jadi anak buah beliau.. memang seorang ibu yang penyayang taw.. tidak hairanlah ahli kelasku banyak melahirkan anak murid yang besar-besar..hehe pasti ada yang mempunyai perasaan yang lebih nie..haha


Adoi...banyak lagi sebenarnya sikap-sikap beliau, akan tetapi, aku tidak mempunyai cukup idea untuk mengulasnya.. cukuplah saja sampai disini..ermm..lama dah xjumpe teacher, tahun depan dah tak sekolah..lepas nie, jumpa tak lagi xtaw.. rindu giler kat guru kelas aku nie..hehe.. Ucapan khas buatmu teacher Zuaini...


Teacher,
Saya harap teacher dapat mengajar anak-anak didik LeBest dengan baik selepas peninggalan saya dari sekolah tu..harap-harap teacher rindulah saya macam mana saya rindu teacher..hehe jelaa kew aku nie?? haha ingat daku dalam doamu, teacherku yang amat ku sayang..hehe

-Afif,Mama Kimia,Aku-
Nampak aku gemok jew pakai bende 2..yang sorang lagi 2 da mmg g2..hehe
p/s : teacher, kalau baca nie, jangan lupa komen taw..hehe



17 comments:

Dr. Yumi said...

ksian ngoh, bkp tdop org nk kmen neh.. haha.. brw, syg n rindu tcr jgak.. thanks a lot tcr, foe teaching me science(form 2 n 3) n chemistry(form 4 n 5)>>dr x reti pape,sapa la bleh A.. huhu, jsamu d kenang, dirimu d hati, doa mu ku nanti..

-Bambino- said...

xdop org komen ag r bru wat..
ayoo...

Syarafina Sabri said...

tcer pn cg kelas aq gak taon lepas.. rndu nyer tcer..
stuju tcer ske buat mkn2...

Syarafina Sabri said...

tcer pn cg kelas aq gak taon lepas.. rndu nyer tcer..
stuju tcer ske buat mkn2...

-Bambino- said...

ekk??mmg tc ske mkn2 ea..
pesal kecik jew..haha
ank murid jew yg besar2..

Nufazz Zainuddin said...

btol2...rndu sesngat kat tc...
mge tc x lpe ke kte sume n engat kat kte smpai ble2...
dirimu akn ku engt smpai ble2...

-Bambino- said...

tc egt aku sorang jew eyh..
hahaha!

ryin said...

huk3...rndu tol r ngan tc..
rndu tol ngan skill ktawe bliau yg unik 2.. hehe..

eh2,dynn, tc ngajo gop sc kte mse fom 1 owp??guru kls gk kn? huhu...

-Bambino- said...

ye dop??
xegt la..form1 bkn cg rosnani kew??
ape da dop egt..hehe

Redhotspicy said...

tc...mish u..haha..
thnx 4 all d advce n care..
ekg nk g ato bku teks kt umh tc..
ad sesape nk krim rndu??huhu

-Bambino- said...

bkpe nk g ato bku teks???
mg dop ato g kew??

nadia naser said...

ye r, misz k tc so much . . haha
tc, hope 2 c u next yer . . ingt daku dlm doamu . .
ea dinn . .
mne jnji mnismu tuk ltkkn nme aq sbg tuan punyer cam hok gmbo mg ngan tc 2 r ? ? huk3

-Bambino- said...

adoi..dop egt staram ned..woi org2 kg...sebenarnya, gmbr yg last 2 ned yg sediakn..hehe boleh da 2 okk?? biar dop masuk post pown..hehe

arefief007 said...

xprasan2.. haha..
ps:
tc, klu nk suh sy cek jwpn objektif, kol aja.. sy perrie aje.. haha.. nk mtk tlg jumlah markah ke.. ape2 jela..

arefief007 said...

xprasan2.. haha..
ps:
tc, klu nk suh sy cek jwpn objektif, kol aja.. sy perrie aje.. haha.. nk mtk tlg jumlah markah ke.. ape2 jela..

Redhotspicy said...

xjd dh..ak krim dh bku ke org len..
ekg kte ad lesen kte pkat serng r umh tc..taw dh ktne kan..haha

Meet The Lynn said...

ramaiinyyeeee...weeee