CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, January 24, 2009

Lama Menyepi....

aloyai...lama giler da aku xupdate blog aku nie..tapi, xr lama mana kan..huk9..maybe sebab busy dengan sekolah kot jadi lama xupdate..yela, nak update, tunggu balik baru boleh kan..huk56..apa benda la aku ngarut pagi2 nie..lantak r..hehe..ermmm... sebenarnya, aku xtahu nak crite pasal pew nie..idea aku dah makin berkurang sekarang.. adoi...susah btol gnie...xpe2, pe2 pown yang terjadi, hidup mesti diteruskan, blog pown mesti terus jalan..hehe..

tahun akhir alam persekolahan aku dah dilangsungkan selama 3 minggu..dalam 3 minggu singkat nie, banyak benda gak r aku dapat..nak2 bahagian ilmu..al-maklum lah, aku nie memang sorang yang pencinta ilmu..hak56...lain lah kalau rakan semeja aku dalam kelas 2, da la pemalas, kerja asyik nak senang je..semua kerja sekolah dye copy..dye ada otak yang bagus tapi dye malas nak gune..malas nak fikir..tambahan lagi, dye sering tidur dalam kelas semasa cikgu mengajar..orang2 macam kita mesti hindar dari berkawan.. hahaha..!! mesti ada orang trase bila baca sal nie..huk67.. dalam 3 minggu nie jugak, aku dah mula aktif dalam kokurikulum..aku dah setat main ragbi.. sekolah aku ada join Liga Daerah KTU..sekolah kira sebagai jemputan r..setakat 3 minggu nie, aku still epy ag ngan hidup sekarang, xde problem mane lagi, blaja pown tengah ok lagi..cuma..cuma satu jew.. sikap malas aku macam nak munjul balik jew.. harap2, lari jauh r sikap 2 dari hidup aku.. pe2 pown yang akan terjadi, hidup mesti diteruskan..sesungguhnya, kita berpijak di alam yang nyata ciptaan-Nya..hadapi semua halangan dengan senyuman..hull78...


3 comments:

redhotspicy said...

burok beno gmbo kaki tuw..kaki piye r?

arefief007 said...

ha3.. mmg r aku trase.. aku sorang jer duk tepi mung.. mung pun samer gop.. sket2 syida sket2 syida.. haha...

-Bambino- said...

kaki aku r semart g2..
hehe..
aku uat rujukan jew..
mg 2 men copy jew..
mcm org xblajo..haha