CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, January 9, 2009

An-Nur..Dekat di Hati..

sekali lagi aku ditempatkan dikelas an-nur..kalu begitu, aku ingin buat satu kesimpulan ringkas mengenai alam persekolahan aku..hal66.. selama hidup aku di Le'best,setiap tahun aku ditempatkan di kelas an-nur..dari form 1 hingga lah tahun last aku kat sekolah nie, form 5.. dalam hidup aku juga, aku tidak pernah ditempatkan di kelas lain kecuali kelas 1.. dari SK. Seberang Marang (darjah satu dan dua), SK. Kelulut (darjah tiga hingga enam) hinggalah Le'Best sekarang.. semua di kelas satu.. satu rekod peribadi nie..haha.. menarik kan??..huhu..

tahun nie, 2009, tahun last aku di Le'Best..tahun nie jugaklah aku akan ambik SPM.. aku ditempatkan di kelas 5E1..5 an-nur.. kelas nie agak unik sikit..yela kan, dari 28 budak kelas tu, cuma 4 orang je budak laki-laki..aku sorang r dari 4 orang tu.. 1:6... 2 lah nisbah budak laki-laki dengan budak pempuan.. dasyat betul..tapi, aku rasa best jugak la budak laki sikit, jadi rajin skit..haha..sebabnya, semua budak kelas aku 2 budak-budak rajin...walaupun baru seminggu alam persekolahan bermula, keje sekolah da pun banyak giler tahun nie, tapi xpe..xkisah mane... untuk kebaikan aku jugak kan..haha..k r, aku malas sebenarnya nak update blog nie, tapi, biarla.. update r cket2..hehe tadaa!!!

3 comments:

J4smin 4L z4hR4 said...

fom 4 ni bnyk keje skul tol ler...
klau 4e1, puan hok sket...
ri 24 org, 8 je puan..
huhu.. nisbah nyer p:l 1:2

-Bambino- said...

orite r 2 8 owg..
nie 4 org la..
uat team bola xpass taw..
huk56...

MeeT uNcLe sHaH said...

Salam Ziarah
selamat berjaya untuk SPM 2009/1430H!!
Jangan hampakan harapan kelurga!!!

http://meetuncleshah.blogspot.com