CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, June 7, 2009

Natang..!!

ermm..dah lama aku xupdate blog aku nie..oleh sebab kemandulan idea, aku memilih tajuk natang..huhu..ok..hari nie aku akan menceritakan tentang binatang a.k.a natang.. hehe.. binatang yang akan aku ceritakan ialah kucing.. bukan cerita sangat tapi nak tunjuk gambar saja.. macam biasa, model kucing kita pada hari bernama kutep.. mari kita lihat sedikit sebanyak mengenai kucing yang bernama kutep nie walaupown pernah sudah muncul pada post yang lama..hehe..


Nama Sebenar : Al-Kutep Jambul Anak Jantan Cupex
Nama Glemer : Kutep
Jantina : Jantan gagah perkasa..
Umur : 2 tahun 3 bulan
Hobi : Kencing merata-rata..
Makanan Kegemaran : Daging lembu dihiris halus-halus..
Minuman Kegemaran : Susu segar..kononnye la..
Jenis Darah : HIV Positive..ehh..mane ade..Jenis O lah..
Warna Bulu : Oren keemasan..


Aktiviti-aktiviti yang Pernah Diceburi Kutep..

a) Menjadi Model..
Selain menjadi kehidupan sebagai seekor kucing, beliau juga telah menambah pendapatan keluarganya dengan menjadi seorang model yang berjaya.. beliau pernah mendapat anugerah Model Playboy Bulan Mac dan Mei ( playboy versi binatang) dan meletakkan beliau sebagai kucing yang termahal di dunia..hehe


b) Pengawal Keselamatan..
Di siang hari beliau menjadi model, akan tetapi, tidak cukup dengan itu, pada waktu malam pula beliau berkerja keras bekerja sebagai seekor pengawal keselamatan di rumahku.. beliau telah ditugaskan untuk menjaga kawasan rumah dari diceroboh penjahat-penjahat.. pejabatnya ialah di atas motor..


c) Menyediakan Baja Organik yang Berkualiti
Di samping itu, beliau juga telah menyediakan baja-baja organik yang berkualiti kepada rumput dan tanaman di kawasan rumah aku.. akibat makan terlalu banyak, maka, ketulan-ketulan yang dihasilkannya pun banyaklah juga..hehe.. tahi-tahi ini berperanan sebagai baja organik semulajadi yang sangat berkesan..
"woi..!! aku nak berak pown nak ambil gambar kew??..."


d) Berkebun...
Siapa sangka seekor kucing boleh berkebun..tiada siapa yang sangka bukan..?? hehe.. Kutep juga gemar berkebun terutamanya pada waktu pagi dan petang..beliau rajin menyiram tanaman dan rumput-rumput di kawasan rumah.. sumber airnya mudah didapati,tapi panas skit..macam mana?? kencing saja..hehe


hahaha..itulah antara aktiviti-aktiviti yang telah dilakukan oleh Kutep sepanjang hidupnya bersama keluargaku.. aku akhiri post 'natang' nie dengan gambar Kutep yang terbaru..inilah rupa Kutep untuk masa nie..masa nie beliau tengah masam, ngantuk agaknya..hehe.. jumpe lagi dalam post yang akan datang.. bye...!!!
"siapalah yang kacau aku tidow nie..?? @$#%$*(&^..!!"

63 comments:

arefief007 said...

weh, iklan jap... apsal aku xdop toolbar nak justified ngan color and font ha?? tekan guh.. harap saudara sudi membantu.. haha..

-Bambino- said...
This comment has been removed by the author.
-Bambino- said...

tkn compose lu..
bru bley..
kt edit html mmg xdop..

choda said...

kutep kamo mmg comel..
x spt tuanny lansung..

-Bambino- said...

tgk tuan r..
thu sal tuan orr mg xjujur..
heehehe..

arefief007 said...

thx bro ats informasi berguna..

choda--> ko salah la choda.. cuba ko tengok hidung kutep tu.. sama kan macam tu** dia.. huk8..

noName said...

pesal la uat artikel mengong ni,
haha..
lawak

Anonymous said...

cacat ahh u!!i benci fucking u

-Bambino- said...

ayam mane xpuas atie ngn aku nie,,
fucking ayam(cock)..!
hahahaha...

miss archie_unniy said...

cian kucing...jadi mangsa dera

miss archie_unniy said...

komennnnnnnn

miss archie_unniy said...

komen ag..

miss archie_unniy said...

komennnnnnnnnnnnnnnn...

miss archie_unniy said...

komennnnnnnnn aggggg..hak3

-Bambino- said...

nebeng guh r uniy ea..
tekan2..
huk45...

miss archie_unniy said...

komen ag...

miss archie_unniy said...

k

miss archie_unniy said...

o

miss archie_unniy said...

m

miss archie_unniy said...

m

miss archie_unniy said...

e

miss archie_unniy said...

n

miss archie_unniy said...

yeay! komen

ryin said...

hua3...
ak da jatoh chenta ar ngan kutep...
comey lajok ar ye owr...
i luv u kutep...
hahaha...

-Bambino- said...

adoi..
mane bley..
kutep jantan xbertggjwb..
hehe

desok said...

a

desok said...

S

Anonymous said...

U

Anonymous said...

D

Anonymous said...

I

Anonymous said...

N

Anonymous said...

K

Anonymous said...

E

Anonymous said...

P

Anonymous said...

E

Anonymous said...

K

Anonymous said...

H

Anonymous said...

A

Anonymous said...

H

Anonymous said...

A

Anonymous said...

H

Anonymous said...

A

Anonymous said...

H

Anonymous said...

A

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHAHA

Anonymous said...

5

Anonymous said...

4

Anonymous said...

3

Anonymous said...

2

Anonymous said...

1

Anonymous said...

50!!

-Bambino- said...

wane ya owg gler komen lake ea..
penin aku..
uniy r nie bwk nykit nie..
adoi...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

S

r,Man said...

A

Anonymous said...

K

Anonymous said...

I

Anonymous said...

T

r,Man said...
This comment has been removed by the author.
r,Man said...

sian nguh mg.. ak ingatkan bender ngat banyok ngat komen..ingat kutep mg famous yang org nk komen ngat..haha..

-Bambino- said...

nk wat gane..sek2 nie gler..
tp xpew..
mcm gns sket komen byk2..haha

C.H.O.D.A said...

simpaty je lake..
mesti mu rasuah suh jd glew lake..

-Bambino- said...

klu aku suh rasuah pown dok r smpai gler gnie...
nebeng sgt ea,....
hahahahahahha