CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, July 19, 2009

Mama Normi..

Memandangkan aku akan meninggalkan alam persekolahan tak lama lagi, jadi aku mengambil langkah yang proaktif sebagai usaha menghargai insan yang bergelar guru.. Aku akan cuba membicarakan kesemua guru yang telah mengajar aku di LeBest nie di blog aku ini... Ini adalah salah satu langkah untuk menghargai jasa pengorbanan mereka semua.. oleh yang demikian, sudah tentu aku akan sentiasa mengingati kesemua guru2 tersebut apabila sudah dewasa kelak..seterusnya, akan terhindarlah aku daripada mendapat anak murid yang derhaka..hehe..

okay.. lets the game begin.. aku start dengan cikgu Normi dulu k..hehe.. Nama sebenar Pn. Normi Binti Hassan.. budak2 panggil cikgu normi..tapi aku rase patut panggil mama normi lah..hehe beliau merupakan cikgu bahasa melayu aku.. nak bagitau dye sporting kan, semua orang dah tahu..haha.. gadis berusia 32 tahun ini mempunyai hobi memasak tom yam..(maybe rekaan)..haha.. aku suke sembang ngan dye, bukan aku sorang, semua budak kelas, best sungguh dong..! kalau dah start sembang mesti bising kelas dengan tawa tangisan..haha.. errmm.. xmo lah cakap banyak sal mama normi..kte tengok gambar dye plak k.. ini adalah rahsia tapi buat senyap jew la k.. pandai2 lah korang kaji sal gambar kat bawah.. hehe..


Mama Normi


VS


Ibu Fauziah Nawi

Pelik tapi benar..itulah kebenarannya.. mirip bukan.. sekali pandang memang xprasan.. tapi jikalau pandang dengan mata hati, sudah tentu mukanya hampir sama..haha.. soe cikgu, gurau jew.. harap cikgu xmarah..hehe.. len kali giliran cikgu yang lain plak..tunggu post yang seterusnya.. yiiiieeeehaaa..!!

22 comments:

bla..bla.. said...

owoh...mu ngate k class teacer ak

ganu said...

hohoi...
mmg smer r beb...
cam artis lak cg normi nie...
hahaha....

-Bambino- said...

ceh..sapakah bla..bla 2.??
xmgkin anak muridnya ini mahu ngate kat sensei dye..
aku menbicarakan jew..
hehehe...

2 r..mmg same kan..
mama normi kan..

ganu said...

ehek.....
wei wat cg len lop...
ustaz denan ko
wakakaka

-Bambino- said...

ustz denan lps spm r..
ending kate owg..
haha...

Dr. Yumi said...

mne ad sme.. jauh panggang dri api, mcm lngit ngn bumi.. haha. mntg2 cg normi ngaja bm.. come hell or high water, cg normi lg besh dr fauziah nawi.. hahahahahahahaha

ganu said...

oit2....
yang ko sensitip nie apsal....
mmg r cg normi jauh lbey bek da....
ilek2 hahaha...

AEN.LUV gallery said...

huhuhu..
enta pape..
cg n0mi da besh..
cubetan bebise mmg sy0k!!

-Bambino- said...

pye hox kbo cg nomi xbesh mmg ye gler..
haha....

C.H.O.D.A said...

ak mgse cubit-cubitan cg normi..
skt leerr..

-Bambino- said...

bru nie aku tgk mg kene..
mmg pdn r mke mg..
hahaha..

Anonymous said...

cbt2 mnje...kuikuikui!!

AEN.LUV gallery said...

hahaa... s0, j0m r xsiap kan keje dye.. mmg sy0k kne cubet, jadik pngajaran... [tapi, wat agy gak..] huhu...

mime92 said...

haha...lwak tol r... slama ni ak yg x prasan muka diorg ni ad lebey kwang sama da prasan ada iras2 r sket....kui267...

-Bambino- said...

2 r..nmpk ngt xcre ane kt cg sndiri..
tgk ank murid yg bgs nie..
hahahaha....

cikgu normi said...

salam buat adik sudin yang hensem...

emm bukan main ye kat kelas tak lah plak nak luah rase kat blog ni plak jd sasaran cubt-cubitan plak. Apa2pun saya hargai apa2yang kamu smua dok royak realitinya itulah saya. saya ni tak pandai nak tipu baru nak serius org kata plk serius kadang2serba tak kena. Nak gak jadi lebih baik nak bimbing awak smua jd baik sebenarnya tp jd kawan2 plak. Entah ok nanti lepas spm awak ingtlah saya seperti awak kenal sy dlm kelas bukan mcm kat tv tu ye. Ok cakap pasal FZ tu mula2 sy posting di sabah 2002 org dah gelar sy FZ. Balik ganu plak 2003 org gelar gak. Tp mai Bidong plak tahun ni br org prasan ke gane ust husni org pertama la pastu adik2 kat umah. Apapun saya ni tak wape suka sangat kecuali yng best org gelar sy Sh Hayati pencermah UIA tu. Best gak nak gak mcm dia tak lah mcm FZ. Apapun syukur dengan apa yang ada. Akhirnya saya sentiasa sayang dgn anak2 murid saya tak boleh lah mmg dia dtg sdiri bukan niat tak baik ikhlas la. Namun baik kita ada gak org salah erti takpe saya terima hakikat tu mungkin ini cabaran getir saya. Sy harap sgt awak sentiasa anggap saya sebagai seorg guru yang sentiasa doakan kejayaan awak smua. Kalu dah jaya jgn lupa la. Bye salam bahagia buat u n sarah....

-Bambino- said...

cikgu..
marah kew sy wat g2??
cikgu ilek jew cikgu okk??
haha..
arap2 g2 la..
sy guraw aje..
pe2 pown, sy nk kbo yg...
yg..yg...
SAYA SYG CIKGU..!
hihihihi...

J4smin 4L z4hR4 said...

syg cg jg..
rndu cg normi..

liya said...

waa.... cgu.. pesanan keramat gtu kat sudin yek... semalam kat aspuri 8 org je tidur lam satu blok.. org lain seme dh balik.. sedey woo.... mengerikan!! H1N1 pnye pasal!!

aFeeQ said...

nk nybok gop ey...
SAYA SAYANG CIKGU NORMI!!!
=p

C.H.O.D.A said...

syg jugop

-Bambino- said...

derah2..pye ag syg cg normi..
cpt2..
haha...