CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, December 23, 2008

Le'Best....Bagus Kew??

Le'Best?? menatang apa 2?? itu bukan menatang daa!! da 2?? itu nama sekolah daa!..maksud apa?? maksudnya cari sendiri daa!.. berapa banyak daa laa!! huk67..best gak main gnie..hehe.. ermm.. korang tahu x le'best 2 nape?? klu budak sekolah aku xtahu, xtahu la aku nak kabo nape..haha..Lembah Bidong Elite School Of Terengganu... 2 r le'best.. tomey x nama 2?? sape la yang bagi nama g2 ekk?? aku pown xpasti best ke x nama 2..haha..yang penting aku dah menetap kat sekolah 2 selama 4 tahun.. tahun depan final year aku kat sana..hehe..kenapa aku nak cakap pasal sekolah aku untuk post nie ekk?? aku pown xtahu..saje2 kowt..sebab aku dah xde modal nak post apa ag kat blog aku nie..hehe..
le'best nie bagus x ekk?? aku pown xtahu nak kabo gane pasal sekolah aku nie..bagus kowt..ye r, baru2 nie, aku dengar sekolah nie diumumkan sebagai JOHAN SEKOLAH TERBAIK KOKURIKULUM PERINGKAT KEBANGSAAN.. kira hebat r 2..baru 4 tahun da jadi johan..peringkat kebangsaan lagi.. aku pown join sekaki untuk berasa bangga di atas kejayaan ini..tahniah yer Le'Best..!! haha...tahun lepas, time PMR tahun aku, sekolah aku dapat no 3 dalam terengganu.. walaupun hanya no 3, tapi kiteorg patut rase berbangga sebab 2 tahun pertama sekolah nie ade calon untuk exam..huhu.. sekolah baru kan.. aku harap, result PMR tahun nie, 30 Disember nie, sekolah aku akan dapat lebih baik lagi dari tahun lepas...hehe.. sampai di sini jew la yer..!! jumpa lagi!! wakaka..!!

13 comments:

adik_lizzie said...

le'best bgs la..
4 my information la..
sdgkn pk cik yg jual ikan pon blh knl le'best skang nie..
sbut je le'best,org akn kate bdk pndai..huhuu.....berbanggalah ye...

J4smin 4L z4hR4 said...

rslt msti gempak nyer taun ni...
don't worry be happy..
huhu

-Bambino- said...

holah..le'best bgs la..
huk67..
arap2 bgs betol la ye..
huk56..

redhotspicy said...

arap2 gempak la..
kalo x bior kteorg gempkakn ngan rsult spm 09..hahahaha...[koya tlebey]

-Bambino- said...

koya nape plak nye..
2 la dikatakn bsmgt..
muahahaha..!!

iman said...

hoho...
mangat nyer abg n kakak ak..
huhu..

-Kudin- said...

lamenye daku meninggalkan lebest..hukkk3

-Kudin- said...

lamenye daku meninggalkan lebest...hukkk3

amiechomel said...

hai anak2 murid semua, cikgu lak nak menyampuk.

sekolah yang bagus bukan hanya pada nama and pencapaian hebat dlm exam and kokum, tapi paling penting pada attitude warganya. So sama2 la kita semua terus berusaha untuk menaikkan nama sekolah ye. Ubah sikap yg tak elok and semai sikap2 yang baik sebagai azam baru 2009.

Ayat ciplak dari John F. Keneddy bekas presiden America yg telah diubah suai - DON'T ASK WHAT YOUR SCHOOL CAN DO FOR YOU, BUT WHAT YOU CAN DO FOR YOUR SCHOOL.

Good luck kids! See you at school (dgn semangat baru, hopefully ya...)

-Bambino- said...
This comment has been removed by the author.
-Bambino- said...

ok madam..
kteowg akan try buat yang berbaek untuk skolah 2..huk56..

arefief007 said...

ceh.. kelas est ponteng sokmo.. haha...

Anonymous said...

pharmacy viagradrugs online canada brand prozac

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy levitra viagra online[/url]