CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, December 28, 2008

Study Buddy Club...??

wakaka..aku pun xfaham la pesal benda pertama yang aku kene tulis adalah suke..huk67.. betol2 pelik la..huhu..tapi xpe, 2 xde kene mengena dengan korang semua.. hah..kali nie aku nak ajak korang join kelab nie..bagus nie taw..nak tahu kelab pe?? aku bagi nama 'Study Buddy Club'..hehe objektif tertubuhnya kelab nie adalah untuk saje2 sahaja..huhu mula2, aku nak cerita sikit pasal sejarah tentang kelab ini.. nama kelab ini adalah idea daripada abang kita, sobri a.k.a Tapir Mat Ge'lang..huhu pengasasnya semestinyalah aku..huk56..ahli yang pertama join kelab nie adalah cda..muahaha.. kelab nie beroperasi sepenuhnya tahun depan..kenapa?? sebabnya, tahun depan kan spm..sebab 2 r kelab ini aku tubuhkan..huk67.. kelab ini terbuka kepada semua pelajar form 5 tahun 2009 sahaja..hehe.. keutamaan diberi kepada pelajar Le'Best yer..hehe.. tujuan utama kelab ini adalah untuk menyerapkan kepada pelajar budaya 'study' sepanjang tahun..huhu..bukannya hanya pada musim peperiksaan sahaja..ini sangat penting kepada pelajar2 terutamanya kepada mereka yang akan menghadapi SPM..hehe.. antara aktiviti wajib kelab ini ialah study pada setiap malam selepas waktu prep..wajib taw..kecuali malas..haha antara syarat untuk menyertai kelab ini ialah, pelajar mestilah tergolong dari golongan yang tidak membawa nset2..hehe..nset adalah benda yang paling bahaya dalam kalangan pelajar kita.. jangan bawa benda 'haram' 2.. kepada ahli2 kelab je la..hehe antara kelebihannya pulak ialah dapat membahagikan masa kita dengan baik..kita juga akan lebih bersedia untuk menghadapi hari2 peperiksaan..kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai kelab ini bolehkan memberi nama kepada saya..huhu.. akhir kata, semua pasal kelab nie adalah rekaan semata2, tapi harap2 amalan seperti di atas dapat aku jadikan sebagai tabiat pada tahun hadapan..huhu..k r, xde pe2 ag, bla dulu..!!

9 comments:

r,Man said...

haha.. ak nk tengok jer..org 2 bwk dop hp esk karang..

ader kad membersip dop?? doh gape dpt kalu msk kelab nie nyer??

-Bambino- said...

wei..azam aku xmo bwak la bro..xbwak r..haha..kad?? aku bg kete terus..xmen r kad2 nie..haha klu masuk, bley join study group r..hehe

aku kabo da kan rekaan, wat sdap jew la..klu nk buat bley jew..haha

iman said...

f0m 5 je..???
fom4 xmboh???

-Bambino- said...

form5 jew..
form4 honey moon kan..
huhu..

aFeeQ said...

byk r honeymoon mg...
meh r aku wk sguh club nie...
rgster byr rm5...ahli2 terdiri drpd kaki clubbing...bru gempaq...haha...

-Bambino- said...

hotox mg nk uat..
nk ciplak idea aku sokmo..
uat kelab diri r!!
hahahaah!!

redhotspicy said...

aku ahli ptame??
bgge wase..haha

arefief007 said...

din,mg xmboh bwk goh ke nset esok?

-Bambino- said...

iyup..mg nk bwk, bwk la..
aku xheran..
mg xley join kelab nie r p..
huk56...