CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, August 25, 2009

Terkenangkan Kenangan...

Emmm..agak lama aku xupdate blog aku nie walaupun da lama balik umah.. nak buat camne, mood nak update xde..hehe.. post nie, aku xlarat r nak tulis panjang-panjang, al-maklumlah bulan puasa lah katakan sekarang..haha.. aku cuma nak tunjuk video jew.. para video akan tolong menceritakan untuk aku pada post nie..hehe

Align CenterKenangan 1


Mase nie lepas PMR..tahu2 jew lah lepas PMR camne kan..macam2 aktiviti kami kat sekolah.. dengan bangunnye pukul 10 setengah.. sebabnya hanya satu, nak rehat kat kantin..lepas 2, sambung balik la..hehe nie salah satu aktiviti lepas PMR.. tengok diri r aksi2 panas yang dilakukan bekas budak LeBEST 2, Bepop (bkn nama sebenar)... dye la yang bawak bende 2..


Kenangan 2


Mase nie tahun lepas, tahun honeymoon la kate orang..tapi mmg g2 pun..aku dapat merasainya.. mase nie aku duk 4 Elit Bercahaya... mase cikgu xde, nie lah salah satu aktiviti yang aku dan geng-geng aku lakukan.. best gak main bende 2 taw.. dulu, aku ingat ag, siap buat tanding sapa buat paling laju ag..haha sapa yang pegang rekod aku pown xtaw.. video 2 menunjukkan catatan masa aku taw.. laju kan..tengok orang r..!


Kenangan 3


Nie pown mase form 4.. kenal x siapa dalam video 2??.. tengok jew body, pasti kenal..kan?? haha xtaw la bakpe tibe2 ye jadi gitu.. aku rakam nie secara kebetulan taw..bukannye dah rancang yer..haha masa dye jatuh 2, prasan x lantai 2 da retak??.. tengok baik2..haha semua video ini ditaja khas oleh....Sony Ericsson W810i kaler putih...

7 comments:

AEN.LUV gallery said...

haha! ades. sal tbe2 lewh jatoh lak towh?

klaka towl. :D

aime said...

wei...apih tol2 jtuh o wk2 jtuh ork

-Bambino- said...

sggh r..xcye taram..
hahahah~

J4smin 4L z4hR4 said...

bakpe jd g2??

ryin said...

hik3....
ak ingt ag mase first time tgk vid apih 2 dlm hp dynn...
suke kerah ak....
hahahah...apih2....

-Bambino- said...

ala...
rekaan semata-mata 2..
cpt btol cye..

klu btol pown, sbb lapo kot..
haha bln pose...

miss archie_unniy said...

apih jatoh?hahaha